VR Cinema Consiliul Consultativ

 

Deborah Chen

Fondator al The VR Cinema. Ea vine de la Londra și lucreaza in domeniul financiar in timpul zilei. Deborah iubește tehnologia VR și dorește să o împărtășească cu lumea. Este implicata in a contribui la popularizarea acestui nou mediu creativ.

Jip Samhoud

Fondator și CEO al &samhoud media. Agenția sa digitală are sediul în Amsterdam și creează experiențe VR și AR de importante atât pentru companii, cât și pentru retail.

Dan Benzakein

Dan Benzakein este un strateg în domeniul media digital cu o experiență îndelungată în industria de divertisment și creație. Este fondatorul REALITIES, un think-tank romanesc de VR & AR, o comunitate profesională dedicată introducerii unor aplicații de VR si AR.

Ioana Mischie

Ioana Mischie este un povestitor cinematografic romanesc, al cărui portofoliu alternează producția de filme, scrierea creativă și povestirea transmediei. A absolvit cursurile de comunicare AV și programul de scenarist MA din cadrul UNATC, unde este înscrisă în prezent în studiile de doctorat cu privire la povestirea transmediei. Proiectele sale cinematografice au fost selectate pentru programe internaționale de prestigiu (Berlinale Talents Script Station, Workshop Sundance în Italia, Ședințe ale Academiei Locarno, I_Doc, Dok Tank, Cross Video Days), a călătorit la mai mult de 50 de festivaluri din toată lumea și a primit premii pentru scrierea creative, film si prototipuri interactive. La nivel internațional, ea a colaborat cu succes la Channel 4 în Marea Britanie și cu Legende Films din Franța – nominalizat la premiile Oscar. Portofoliul său actual de artă și cercetare are o concentrare intimă asupra proiectelor cinematografice extinse și asupra cinematografiei VR. Imaginând lumea ca un loc de joacă neo-creativ, poveștile ei tind să aibă accente pline de umor, încercând să exploreze temerile amare ale temelor sociale, ale identității culturale și ale auto-descoperirii într-o lume eclectică.

VR Cinema Echipa Executiva