Echipa

Echipa VR Cinema Bucuresti

Consiliul Consultativ

Deborah Chen

Fondator al The VR Cinema. Ea vine de la Londra și lucreaza in domeniul financiar in timpul zilei. Deborah iubește tehnologia VR și dorește să o împărtășească cu lumea. Este implicata in a contribui la popularizarea acestui nou mediu creativ.

Jip Samhoud

Fondator și CEO al &samhoud media. Agenția sa digitală are sediul în Amsterdam și creează experiențe VR și AR de importante atât pentru companii, cât și pentru retail.

Dan Benzakein

Dan Benzakein este un strateg în domeniul media digital cu o experiență îndelungată în industria de divertisment și creație. Este fondatorul REALITIES, un think-tank romanesc de VR & AR, o comunitate profesională dedicată introducerii unor aplicații de VR si AR.

Ioana Mischie

Ioana Mischie este un povestitor cinematografic, al cărui portofoliu alternează producția de filme, scrierea creativă și transmedia storytelling. Proiectele sale au fost selectate pentru programe internaționale precum Berlinale Talents Script Station, Workshop Sundance în Italia, Ședințe ale Academiei Locarno, I_Doc, Dok Tank, etc. A colaborat cu Channel 4 și cu Legende Films – nominalizat la premiile Oscar. Imaginând lumea ca un loc de joacă neo-creativ, poveștile ei tind să aibă accente pline de umor, încercând să exploreze temerile amare ale temelor sociale, ale identității culturale și ale auto-descoperirii într-o lume eclectică.