Intrebari Frecvente

Întrebări Frecvente despre Realitatea Virtuală

I: “De ce ati deschis acest Cinema cu thenologie VR?”

R: “Este de la sine înțeles că ne place VR! Cu toate acestea, va exista un proces lung pana cand tehnologia VR să treacă de la science fiction la adoptarea pe scară largă și dorim să contribuim la acest proces. Vrem să permitem cât mai multor persoane să o adopte cât mai curând posibil.”

I: Despre ce este Cinema VR ?
R: Suntem o companie de (“VR”), ceea ce înseamnă că prezentăm filme in 360 de grade utilizând un set de căști VR. Când va puneți ochelarii și căștile, veți simți ca și cum ați fi transportat într-o altă lume. Filmul se va desfășura în jurul tău în 360 de grade. Putețisa va uitati în sus și în jos, la stânga și la dreapta și în orice direcție doriți.
I: Ce filme ruleaza?
R: Avem patru pachete din care puteți alege. Fiecare dintre cele patru pachete constă într-o selecție de filme scurte. Veți putea vedea cel mai bun material disponibil pentru realitatea virtuală, produs în prezent în întreaga lume. Temele sunt după cum urmează: FUN, JOURNEY, DOCUMENTARY și SCI-FI. Fiecare dintre aceste pachete durează aproximativ treizeci de minute și sunt axate pe o temă.
I: Poti sa porti cohelarii in timpul vizionarii ?
R: Da, setul cu cască VR oferă suficient spațiu pentru a vă pastra ochelarii. Cu toate acestea, este mai confortabil să ii scoateti, dacă este posibil, deoarece setul cu cască VR în sine este capabil să acopere intervalul -5, +5 . Cu toate acestea, dacă aveti dioptrii diferite pentru fiecare ochi, este mai bine să ii purtati.
I: Cat dureaza un spectacol
R: Toate spectacolele dureaza aproximativ 30 de minute.
I: Pare cam putin…
R: Chiar daca pare un spectacol scurt, am observat ca toata lumea pleaca cu zambetul pe buze.
I: Nu ti se face rau de la VR?
R: VR este mult mai avansat decat era in trecut. Ca atare, pentru majoritatea persoanelor raul de miscare nu mai apare. Totusi, un numar foarte mic de persoane sufera o stare de rau de miscare. Daca vi se intampla, dati-va jos echipamentul si cereti ajutorul unuia dintre membrii echipei noastre.
I: Este un pret diferit pentru fiecare pachet ?
R: Nu, fiecare pachet costa la fel. Verificati pagina de booking.
I: Care este cel mai bun pachet.
R: Noua ne plac toate pachetele pe care vi le oferim; cea mai buna alegere a voastra este in functie de preferintele de filme. Va invitam sa cereti sfatul echipei noastre.
I: In ce limba este filmul ?
R: Majoritatea filmelor nu sunt vorbite. In unele este folosita limba engleza.
I: Cum sunt facute filmele in VR ?
R: In termeni generali, filmele sunt facute cu akjutorul filmarii cu mai multe camere de filmat simultan. Bineinteles, asat rezulta o serie de filme care apoi sunt “lipite” impreuna in faza de editare. Rezultatul este un film foarte larg, care te inconjoara. Casca VR iti permite sa te misti in interiorul acestui film prin miscarile capului.
I: De unde stiu ce film ruleaza in spectacolul la care merg eu ?
R: Datorita faptului ca putem incarca pe fiecare casca VR un pachet individual selectat de dumneavoastra, pot rula in acelasi spectacol oricare dintre pachetele naostre. Va rugam sa intrati pe pagina cu filme difuzate pentru a vedea pachetele disponibile.
I: Vreau sa vin la VR Cinema cu compania. Se poate ?
R: Da, va rugam sa ne contactati.
I:Pot cumpara un bilet la The VR Cinema cadou unui prieten ?
R: Da, bineinteles !