Descopera o Noua Lume prin intermediul Realitatii Virtuale!

VR EXPLORER

Explorează filme imersat în poveste, călătorește în locuri misterioase, învață despre lumea ce ne înconjoară sau dezamorsează bombe cu prietenii.               

 Interactivitate *

VR Cinema – Alege dintr-o colecție de povești extraordinare în realitate virtuală, pe care le explorezi din interiorul acțiunii!

Calatorie in centrul unei celule – Pătrunde într-una dintre miliardele de celule și descoperă cum organitele luptă împreună
împotriva virușilor mortali;

Sistemul solar – Formarea universului | Pământul și Luna | Sistemul Solar Interior: Mercur, Venus, Pământ, Marte | Sistemul Solar Exterior: Jupiter, Saturn, Uranus, Marte | Structură și Comparații între Planete.

House of Languages – Plimba-te prin casa si invata peste 300 de cuvinte in limba engleza. Explorezi 12 locatii diferite precum cinematograful, aeroportul, scoala, restaurantul, sau bucataria.

AtlasphereVei fi transportat in unele dintre cele mai fermecatoare locuri de pe Pamant, pentru a explora interactiv povesti incredibile.

Daedalus – Explorează lumea suprarealistă de vis pentru a-l elibera pe Daedalus din închisoare!

Space Dodge – Execută misiunea secretă conducând nava viitorului printre galaxii.

Jedi Challenge – Simte cum e să ții în mână o sabie cu laser într-un duel 1-la-1 cu Darth Vader, înfruntă trupele cu inamici și folosește Forța!

Keep Talking and Nobody Explodes – Tic Tac! În 5 minute bomba explodează! Un jucător este închis într-o cameră cu o bombă care
explodează în câteva minute. Ceilalți jucători trebuie să îi dea instrucțiuni 
să dezamorseze bomba!

VR CHAMPION

Interacționează într-un mod intuitiv cu obiectele din VR, călătorind în jurul lumii sau desenând 3D. Salvează Universul, mișcă-te pe ritm, sau rezolvă mistere.

Interactivitate **

Tilt Brush – Pictează în 3D cu foc, sculptează cu lumini. Camera e pânza ta. Paleta ta este imaginaţia. Posibilitățile sunt nelimitate.

Beat SaberVrei să-ți pui sângele în mișcare și picioarele pe jar, fără a fi într-un club? Încearcă Beat Saber, combinația între Star Wars și Guitar Hero!

Google Earth – Zboara deasupra oraselor, stai pe cele mai inalte margini, mergi pe orice strada din lume, sau pluteste in spatiu.

Epic Roller Coasters – Trăieste senzatia unui roller coaster cum n-ai visat!

Cosmos – Tu și prietenii tăi sunteți transportați într-un univers alternativ unde trebuie salvați Universului de la distrugere. Primul Escape Room în VR (echipe de 4 persoane).

The Plank* – Ești pe o scândură, la etajul 80. Îți tremură picioarele, palmele îți transpiră. Ai de ales: mergi sau îngheți de frică. (*deocamdată indisponibil)