Experiente VR Champion – Veranda Mall Bucuresti

Interacționează într-un mod intuitiv cu obiectele din VR, călătorind în jurul lumii sau desenând 3D. Salvează Universul, mișcă-te pe ritm, sau rezolvă mistere.

Nivel interactivitate 2

Tilt Brush

Pictează în 3D cu foc, sculptează cu lumini. Camera e pânza ta. Paleta ta este imaginaţia. Posibilitățile sunt nelimitate.

 

Beat Saber

Vrei să-ți pui sângele în mișcare și picioarele pe jar, fără a fi într-un club? Încearcă Beat Saber, combinația între Star Wars și Guitar Hero!

Google Earth

Zboară deasupra orașelor, stai pe marginea munților, mergi pe orice stradă din lume, sau chiar plutește în afara Pământului, în spațiu.

The Plank

Ești pe o scândură, la etajul 80. Îți tremură picioarele, palmele îți transpiră. Ai de ales: mergi sau îngheți de frică.

Epic Roller Coasters

Trăieste senzatia unui roller coaster cum n-ai visat!

Cosmos

Primul Escape Room în VR. Tu și prietenii tăi sunteți transportați într -un univers alternativ unde trebuie să salvați Universul de la distrugere. (echipe de 4 persoane).

SuperHot VR

Implică-te total, minte și corp. Înfruntă lumea evocativă și elegantă a SUPERHOT VR. Inamicii pătrund în cameră din toate direcțiile, zeci de gloanțe curg prin aer… Așteaptă. Ceva pare diferit aici.

Creed: Rise to Glory

Ai ce îți trebuie să devii campion? Tu ești Adonis Creed, și te lupți umăr la umăr cu campionii lumii pentru a-ți institui titlul. Experiența cinematică intensă aduce noua tehnologie Phantom Melee pentru ca tu să te antrenezi, să lupți, și să câștigi precum Creed.

Job Simulator

Într-o lume în care roboții au înlocuit toate joburile oamenilor, pătrunde în Job Simulator să vezi cum era să lucrezi.

Pavlov VR

Varianta Counter Strike în realitate virtuală, un first person shooter plus noi funcționalități!

Eleven: Table Tennis VR

Joacă-te împotriva oponenților în multiplayer sau împotriva AI-ului evoluat! Legile fizicii sunt recreate pentru o experiență cât se poate de realistă, încât vei uita că ești în VR

The Great C

Filmul inspirat din nuvela lui Philip Dick, o urmărește pe Clare, o tânără a cărei viață este zdruncinată atunci când logodnicul ei este convocat pentru pelerinajul anului acesta. Părăsind spațiul sigur al satului său, Clare decide că nu are de ales: ori acceptă legile aspre ale societății actuale, ori luptă împotriva puterii opresive care a creat-o.